Skal du konsolidere studerende lån regninger?

Træffe de rigtige valg på nåde perioder, længden af lån og konsolidering.
Lad os se her, du netop uddannet college og fik ansat på dit første job. Det er nu en måned før ferie og (to, tre eller fire) forskellige lån selskaber sender dig opgørelser i mail om, at du skal begynde at betale på dit studielån næste måned. Du skal tænke, det er den ferie sæson og jeg er nødt til at købe gaver og betale mine regninger. Hvordan vil jeg råd til at begynde at betale off min studielån? Her er hvordan.
Nåde perioder
Mange nylig college kandidater vælger muligheden for at udskyde deres lån i seks måneder. Det er hvor lang tid den nåde periode er for studielån. Det kan være en god idé at drage fordel af denne indstilling, hvis det tog dig et stykke tid at finde et job, eller hvis du starter på en lav løn. Mest entry-level positioner tilbyder ikke de højeste lønninger. Men hvis du har en anstændig løn job, eller hvis dit lån ikke er voldsomt højt, kan det være smart at begynde at betale det samme fordi jo hurtigere du kan betale off din studielån, jo lettere det ville være for dig at købe et hus og spare penge for fremtiden. Husk, får man til sidst nødt til at betale tilbage din studielån, så jo længere du forlænge betaler, jo mere tid det vil tage dig at betale det og jo mere det vil koste dig i ekstra renter.
Længden af lån
Student lån afdrag planlægges normalt over ti år. Långivere kan have mulighed for at få flydende renter på lån, men må ikke overstige 8.25 procent på grund af forbundsregeringen love. Så selvfølgelig den kortere længde af lån; långivere har mindre af en mulighed for at ændre din rentesatser. Mange långivere giver dig mulighed for at udvide din tilbagebetaling længde. Studerende med $60.000 eller mere i studielån kan vælge for at udvide deres betalingsperiode op til tredive år. Dybest set, det er almindeligt siden; jo kortere betalingsperiode af de færre penge du vil bruge på interesse.
Konsolidering
Hvis du har tre eller flere forskellige långivere, som de fleste studerende med regeringen udstedt Stafford lån, er det helt sikkert i din bedste interesse at konsolidere dem i én. Årsagen er, kan du få et lån med en låst lav rente. Mest konsoliderede lån har en rente på 5 procent eller derunder. Så i stedet for at betale tre forskellige betalinger med forskellige højere renter, er det bedst at have en lavere fast rente.
Husk, studielån er en finansiel forpligtelse, der vil påvirke dit kredithistorie og påvirke dit kredit score. Være ansvarlig, betale dem i en rimelig mængde af tid, betale dem før og du kunne spare tusindvis af kroner i renter. Dollars du gemme kunne være udbetaling på dit første hjem.
Copyright 2005 gæld Management kredit rådgivning Corp.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.