Sådan vælger du et lån

Årlige procentsatser. ÅOP’s er ved at blive en bekymring for mange låntagere, i betragtning af springet i renten, der ses nu. Din ÅOP omfatter udgifter til renter, point og gebyrer (hvis nogen), og det bør være et sted under 10 procent.

cirkulationsgebyrer. Nogle långivere har meget stiv eller høj månedlig afgifter, der måske eller måske ikke blive drøftet med dig, før du accepterer lånet. Shoppe rundt og finde en, der er villig til at lade dig foretage små “Olive filialer” betalinger. Nogle kreditforeninger og nogle banker har små månedlige afgifter, der kan spredes ud over en tre- eller fireårig periode.

Point. Et punkt er 1 / 100 af en procent af lånebeløbet. Nogle lån, som realkreditlån, kan have meget høje gebyrer for et point at bruge.

bank. Der er også mange små, men velrenommerede, lokale banker eller kreditforeninger, der er klar til at håndtere dit lån. Shop så hårdt som muligt for at få en fornemmelse for den institution, du ønsker at gøre forretninger med – – har de fremragende kundeservice? Er de etableret? Er de små, med et kontor, du nemt kunne besøge, når det passer dig? Er institutionen placeret i et velrenommeret område?

Forhåndsgodkendelse. Før der ansøges om et lån, se på alle de muligheder, så du kan forhåndsgodkende flere långivere. Dette vil give dig flere rentemuligheder, og det vil give dig en fornemmelse for, hvilken långiver til at henvende sig til et personligt lån.

Bed om lånegrænser. Spørg långiver til at give dig lånet-grænse muligheder – hvor meget du kan ansøge om, hvor meget du kan betale i gebyrer, og hvor meget du kan låne.

Bliv forhåndsgodkendt. Hvis du er forhåndsgodkendt til et hjem realkreditlån, behøver du ikke at gå gennem långiverens kredit score check eller indkomst verifikation proces, når du er godkendt. Långiveren vil acceptere din forhåndsgodkendte lånebeløb fra dig uden at du behøver at bevise nogen månedlig indkomst til at låne fra denne långiver.

Sørg altid for at stille de rigtige spørgsmål i dit forhåndsgodkendelses- eller pre-approach-arrangement. Find ud af, hvad gebyrerne er for hver långiver, hvad en forhåndsgodkendelse er, og hvis det er anerkendt af den føderale regering, hvilke privilegier eller yderligere fordele långiveren tilbyder dig, når du ansøger om dit lån. Find ud af om payoffs, renten for nye lån, når penge fra et lån bliver tilgængelige for dig at bruge, og hvilke omkostninger eller afgifter vil blive involveret i refinansiering af lånet. Bed om svar på disse og mange andre spørgsmål for at hjælpe dig med at afgøre, hvilket lån program er bedst til dine behov.

Der kan hurtigt blive et overvældende antal långivere og lån programmer at vælge imellem, men ovenstående tjekliste vil hjælpe dig luge ud i de virksomheder, der tilbyder urealistiske lån og låneordninger, og hjælpe dig med at vælge en långiver, der er forpligtet til at opfylde dine behov. Sørg for at gøre din forskning, før risikere dit hjem eller din kredit ved at ansøge om et personligt lån, og give dig selv tid til at shoppe rundt og finde en god handel.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.