Lovligt Clearing dit kredit

I sidste har adskillige år kredit reparation organisationer fået et dårligt ry på grund af skrupelløse virksomheder om, at de kan klare din kredit rapport. Rydde din rapport var ikke problemet, men angiver, at de kunne give dig en ren kredit rapport eller en ny kredit fil var. Det er imod loven at skabe en ny kredit-fil ved hjælp af en føderal skatteyderne identifikationsnummer eller et andet tal end dit eget CPR-nummer. Kredit reparation selskaber er omfattet af en føderal lov kaldet Credit Reparation organisationer Act, disse love, hvad tjenester et kredit reparation selskab kan lovligt tilbyde deres klienter.
Argumentet altid sagt er at du kan rense din egen kredit uden hjælp af et kredit reparation selskab, selv om dette er sandt, hvis vi følger dette gennemsnitsforbrugeren kan også reparere deres eget fjernsyn uden tidligere erfaring argument. Problemet med forsøger at rydde din egen kredit er, at det er en tidskrævende er kræver en masse tålmodighed og opfølgning papirarbejde. De fleste forbrugere give op på processen når de vove sig ind i labyrinten af håndtering af credit reporting agenturer, og gæld samlere, men et kredit reparation selskab kan håndtere alle de nødvendige papirer i en professionel saglig måde.
På grund af de love, der nu regulere kredit reparation industri, at kontakte en organisation til at hjælpe dig reparere din kredit er blevet hverdagskost. Der er mange velrenommerede kredit reparation organisationer, der vil give de tjenester, der er nødvendige for at gendanne din kredit, blandt disse er selskabet Millennium kredit Service; deres hjemmeside er placeret på dette er en full-service kredit reparation organisation at hjælper forbrugerne gennem hele kredit restaurering processen, men hvis du ønsker at vove sig ind i reparation af dit eget kredit, der er en masse hjemmesider, der tilbyder gør det selv-kredit reparationssæt. Når du forsøger at reparere dit eget kredit, Husk den eneste måde at se en forbedring er at holde sig til det, og bruge tid og energi, der kræves til at få resultater.
Det første skridt til lovligt clearing dit kredit er til at komme og vurdere din kredit rapport. Denne betænkning detaljer hele dit kredit historie op til syv år for negative poster, og betalt regnskaber kan forblive på din rapport på ubestemt tid. Den eneste undtagelse til denne regel er konkurser, som kan forblive på din rapport i op til ti år efter udledes.
Forstå din rapport kan være kompliceret men credit reporting agenturer vedhæfte instruktioner vedrørende læsning og forstå din rapport, og der er en masse af bøger, håndtere kredit rapporter og forståelse kredit, som du kan læse for at få en bedre forståelse af din kredit rapport.
Nu hvor du har en forståelse af din kredit, er det tid til at finde ud af, hvilke negative poster eller forældede oplysninger skal opdateres. Negative poster over syv år gammel fra sidste aktivitet kan blive slettet, og elementerne på rapporten, ikke der er din egen eller din ægtefælle kan fjernes. Opdaterer din aktuelle oplysninger som adresse og beskæftigelse kan øge din kredit score næsten øjeblikkeligt. At holde øje med oplysninger, der er indeholdt på din kredit rapport, og fjernelse eller stridende oplysninger kan sikre, at dit kredit score er så høje, som de kan være. Men hvis dette synes at være en overvældende opgave kan du altid leje en professionel reparationsservice som Millennium kredit Service til at håndtere denne opgave.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.