Hvordan at finde det laveste sats muligt

Jagten er på! Du er i markedet for et nyt hjem lån, en refi eller en konsolidering og du insistere absolut på at finde den laveste sats muligt! Så hvad bedre sted at gøre din forskning, så her på internettet, sent om natten, med din kaffe i hånden, og din familie hurtigt til at sove!

Vi vil gerne hjælpe dig på din søgen, så her er 3 gratis tips som vi tror vil fremskynde din rejse, og bevæge dig til succes:

1. benchmarks

2. sammenligninger

3. æbler og appelsiner

1. benchmarks:

Du skal starte et sted. Define “lav”? Lad os ikke slikke fingrene indeks, og stikke dem i vinden for at se, hvilken retning stormen er på vej. Hvis du vil have den laveste sats muligt, du har brug at vide hvad markedet gør lige nu, hvor det har været historisk set, og hvad det kan gøre over kort sigt langdistanceflyvninger (sige over de næste 3 til 6 måneder.)

Heldigvis for dig er der TONSVIS af ressourcer tilgængelige på internettet for at gøre nem markedsundersøgelser. Vores hjemmeside giver et sats-ur, for eksempel, opdateret hele dagen, komplet med grafer, diagrammer og specs på faste priser, våben, Jumbo’s, og alt i mellem. Men vi er ikke den eneste websted derude, der giver gratis ressourcer. Gå bare til din foretrukne søgemaskine, og du vil finde en gazillion websteder, der ville elske at give dig gratis markedsoplysninger.

Hvad jeg foreslår du gør er primært fokus på 30-årig fast sats, og finde en graf, der viser tendensen over de sidste 6 til 12 måneder. Et billede siger mere end tusind ord. Også, tjek den aktuelle fast rente, og måske endda stikke dit øje på APR for en justerbare sats pant, og måske tjek to eller tre forskellige ressourcer online. De fleste af dem bør være meget ens. Dette vil fremme din tillid til din egen voksende viden om hvad der foregår derude.

Hvad er nyhederne har at sige om det? Vores hjemmeside indeholder et gratis finansielle nyheder watch for realkreditlån, auto lån og breaking business historier, opdateret hele dagen. Det er ingen hemmelighed, naturligvis, at nyheder er rigelige på internettet, og vi er ikke den eneste gratis ressource til at give denne oplysninger. Gå hvorhen du ønsker, men læse en artikel eller to, selv om det er bare de første par afsnit. Hvad sker der med priser? Hvad laver Feds? Nogen kloge hoveder derude taler om hvordan tingene ser ud, og hvad der kan ske med renter? Jeg sværger, hvis du bruger 5 minutter at gøre dette, vil du være så oplyste som bedst af dem, med hensyn til at have en gestalt se på priser. Du vil med en høj grad af sikkerhed, ved hvad “lav” betyder i den nuværende verden af realkreditlån og lån.

Så tage 20 minutter, og udlede nogle benchmarks for dig selv. Så, og først derefter, vil du være i stand til at måle hvad den laveste mulige pris virkelig er, og fuldt parat til at gå videre med din vigtigt shopping tur.

2. sammenligninger:

Alle lån er forskellige. Hver långiver er unikke. Hver låntager har sin egen, særlige, unikke sæt af omstændigheder. Derudover er der tusinder og tusinder og atter tusinder af långivere. Oplysninger, der er derude, men hvad du behøver er at fokusere på effektivitet.

Så den bedste måde at støvtætte gennem syndflod af tusindvis af långivere, med priser ændrer dagligt, og udtryk, som kan eller kan ikke bogføres for alle at se, er at bruge en af de mange online-tjenester, der giver denne teknologi til dig (gratis.)

Jeg vil ikke gå ind i navngivning af mine favoritter, eller notering anbefalinger, eller påpege dem, der er den ældste, eller de nyeste eller den hurtigste. Det er ikke punktet af denne artikel, og jeg tror på din evne til at gøre gode valg. Hvad jeg vil sige, er, at jeg tror på disse tjenester.

Ved at levere meget enkle, korte og præcise oplysninger om en kort form ansøgning, vil du næsten øjeblikkeligt blive forsynet med 3 til 4 lån tilbud, der passer til dine behov og omstændigheder, fra tusindvis af långivere, priser og tilbud, der er indsamlet og organiseret i databaser over disse forskellige lån søgemaskiner. Jeg give, at et A for effektivitet, så du kan bruge din hårdtjente tid og ressourcer på andre mere produktive ting.

Når forsynet med disse lån tilbud, er processen naturligvis, at sammenligne dem. Sammenligne dem på markedet. Sammenligne dem med hinanden. Sammenligne dem til forskellige former for udlån institutioner. Sammenligne deres vilkår. Sammenligne deres placeringer. Sammenligne deres historier. Og selvfølgelig, sammenligne deres priser og point, og originering gebyrer, og alt andet i mellem. Sammenlign, Sammenlign, Sammenlign.

3. æbler og appelsiner:

Dette kan være en kontraproduktiv spørgsmål, på grund af denne artikel, men er du helt sikker på, at sats er alle du bekymret? Er at få den laveste sats, virkelig det mest vigtige ting at overveje, når dykke ned i noget så vigtigt som et nyt realkreditlån?

Nogle gange, er det rart at gøre forretninger med din lokale bank. De er lige rundt om hjørnet, de kender dig ved navn, og måske du endda få et julekort og nogle gange endda en æske chokolade. De kan opkræve lidt mere i rente, eller deres mandat kan være lidt mindre konkurrencedygtige, men normalt, de vil være oppe foran om det, og hvad de sælger ikke bundlinien så meget som sikkerhed for at vide hvem de er, og hvilken slags personable forholdet kan regne i de næste 30 år.

Nogle gange, er det rart at drage fordel af din lokale kreditforening. Måske du er en regering ansat, eller du arbejder for den elektriske selskab, eller din virksomhed deltager i en lokal, non-profit kreditforening. Credit Union kunder har tendens til at være loyale, og næsten religiøst til fordel for går ruten af kreditforening for alle finansielle behov. Det er en god idé, at du ejer en del af banken, og at du lån fra dig selv, i løbet af taler. Så måske kreditforening kan tilbyde dig konkurrencedygtige priser, men endnu vigtigere, det er altid en god vej at gå, hvis du søger et alternativ private udlån institutioner.

Sommetider, er det rart at låne fra de store Mammas derude. Der er intet som bekvemmelighed. Og hvis du er til at gøre alt lige fra dit nabolag købmand, så skal du kigge ind i dette som godt. Hastighed er ikke alt. Bekvemmelighed spørgsmål. Se, hvis du lever et travlt Californien livsstil, så måske er det mere vigtigt at indarbejde muligheden for at drive forretning i din beslutning om at gøre processen.

Det punkt, jeg forsøger at gøre, er at sats er virkelig ikke alt, men det helt sikkert betyder noget. Så jeg er ikke at overbevise dig mod at få den laveste mulige pris tilgængelige, men jeg tilskynder dig til at gøre dit hjemmearbejde, og tjek alle indstillinger før du foretager en endelig beslutning.

Vi har nydt at give denne information til dig, og vi ønsker dig held og lykke i din stræben. Husk at altid finde gode råd fra dem, du har tillid til, og aldrig vende ryggen på din egen sunde fornuft.

Udgiverens retninger: denne artikel kan frit distribueres så længe som ophavsretten, forfatterens oplysninger, ansvarsfraskrivelse, og en aktiv link (hvis muligt) er inkluderet.

Disclaimer: Udtalelser og udtalelser i artiklerne, anmeldelser og andre materialer heri er dem af forfatterne. Mens hver omhu i udarbejdelsen af disse oplysninger og ethvert forsøg på at fremlægge ajourførte og nøjagtige oplysninger, kan vi ikke garantere, at unøjagtigheder ikke vil forekomme. Forfatteren vil ikke blive holdt ansvarlig for ethvert krav, tab, skader eller gener forårsaget som følge af eventuelle oplysninger inden for disse sider eller oplysninger via dette websted.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.