Få din Butt og oprette din finansielle fremtid… Nu!

De fleste mennesker har ingen idé om hvor deres penge går. De tjener det og de bruger den.
Det er fint, hvis du ønsker at leve fra uge til uge og er ikke bekymret over din økonomiske fremtid. Men hvis du ønsker at øge din rigdom og har flere muligheder, handling skal tages af dig ellers kan du ende som de fleste mennesker videre ned ad sporet, helt afhængig af en pension.
Karens historie
Karen er Marketing Manager for en velkendt organisation. Hun er 39 år gammel, single og tjener over $80k om året. Hun afbetale pant og det er al den gæld, hun har.
Karen køber hvad hun kan lide og siger hun har mere end nok penge for sin livsstil… eller så hun troede. Og det er et meget vigtigt punkt – Karen ‘troede’ hun havde masser af penge at plaske rundt, men hun havde ingen reel idé om hvor det gik.
Hun var på tidspunkt, hvor hun ønskede at opnå mere i sit liv, herunder at tage ansvaret for sin økonomiske fremtid.
En af de øvelser jeg gav hende til at gøre var at sortere alle hendes årsregnskab – visa-kort, bankkonti og nogen kontanter kvitteringer og liste over hendes indtægter og udgifter under specifikke overskrifter dvs: lån, tøj, utilities, mad osv. Karen registreres alt, hvad der skete for de sidste 6 måneder. Hun besvimede næsten, da hun så, hvor meget hun havde spildte penge og hvor meget hun overforbrug! Hun var gå baglæns hurtigt og kun indså, at det ved at gøre denne enkle øvelse.
I den seneste Karen havde ikke sætte en høj prioritet på sin finansielle trivsel, som det var bare alt for besværligt. At være en marketing manager, hendes liv var travlt på arbejdet og hun havde et hektisk socialt liv. Hun gjorde ikke ønsker at genere gør noget, der ikke var spændende som arbejder på sin økonomiske fremtid. Efter alt, hun havde et velbetalt job, ikke hun?
Karen er nu kommet til sine sanser og kender sine sande finansielle situation. Hvis hun har mistet sit job, økonomisk hun kunne ikke råd til at være fri fra arbejde for mere end en måned. Hun indser, at hun er ansvarlig for sin fremtid.
Området for velstand ikke havde været af stor interesse for Karen i fortiden. Nu, hvor hun virksomhed, coaching, var hun alvorlig til at gøre en forandring. Forud for at skrive ned, hvor hendes penge skulle hen, Karen var helt lukket for enhver antydning af, at læse mere om hvordan hun kan fremskynde sin rigdom (eller mangel på samme), så jeg ikke forfølge dette med hende. Hendes attitude havde nu ændret, så hun var klar og villige til at flytte til næste trin.
Det næste skridt… Jeg nævnte Karen til en organisation, der vil se på hendes samlede finansielle billede og være i stand til at anbefale, hvad hun kunne gøre. Grunden til at jeg valgte disse mennesker er fordi de tager en holistisk tilgang til skabelse af velstand. De ser på ethvert aspekt og give en igangværende uddannelse samt en hånd-bedrift service.
Vi mødte efter hendes første session og Karen sagde hun næsten fik en hjerteanfald på mødet. Hun indså hvor mange penge, hun havde uddeling til skattekontoret. At være på sådan en høj indkomst hun var at blive beskattet 47c for hver dollar tjent. Hun har nu indset, at ved at gøre nogle små ændringer hun kunne holde denne penge og har investeringer, der med tiden ville fremskynde sin finansielle situation dramatisk.
Hun havde nu nok viden til at træffe beslutninger og træffe foranstaltninger, der kunne gøre hende økonomisk uafhængige over de næste par år. Karen kunne ikke tro, hvor nemt det var!
Din finansielle fremtid – der er ansvar?
Desværre kan du forlade din finansielle trivsel i hænderne på nogen anden undtagen dig selv.
Selvfølgelig, kan du søge rådgivning fra fagfolk i feltet som revisorer og finansielle planlæggere; men er det virkelig op til dig at føre måde… at være proaktiv!
At have deltaget i mange seminarer, talt velhavende mennesker og de finansielle professionelle (hvoraf mange ikke er selvstændigt rige sig), og læste mange bøger om emnet velstand, har jeg fundet, du ikke kan stole på nogen én person til at delegere dine finansielle anliggender. Du skal være proaktiv og tage kontrol over dit eget liv.
Sådan skal du tage kontrol over din økonomiske fremtid
Få din finanser i orden første: du skal vide, hvad du bruger, hvad du tjener, hvor meget du skylder og hvor meget du ejer… Ikke i hovedet men skriftligt. Hvad du synes din situation er og hvad der er virkelighed, vil højst sandsynligt være to helt forskellige scenarier.
Hvis du ved hvor du er lige nu kan du så opsøge passende løsninger til dine specifikke finansielle behov.
Hvordan at komme i gang
Tale med din revisor på den bedste måde at indstille optagelse systemet.
Spørge dem, hvordan du kan øge din rigdom.
Bede din revisor og/eller din bankrådgiver hvordan de har lavet deres rigdom. Hvad de investere i?
Snakke med folk, der er velhavende. Spørge dem, hvordan de akkumulerede deres rigdom.
Sætte spørgsmålstegn ved alt.
Læse bøger og deltage i seminarer om velstand… jo mere oplyst du er, jo nemmere det er at træffe gode beslutninger.
Ikke tro alt, hvad du hører, ser og læser, især hvis den person, der rådgiver du høster finansielle fordele fra du accepterer deres råd.
Kun lytte til folk, der “har trin på stigen”.
Når du har har gjort nogle forskning (og dette kan ske i løbet af få dage eller uger, afhængig af din indsats) derefter:
Handle
Det sidste ord
Leder du efter din finansielle trivsel bør have højeste prioritet. Det er om at have valg i dit liv. Vil du arbejde fra solopgang til solnedgang for at støtte den livsstil, du og din familie har vænnet sig til? Ville det ikke være fantastisk at gå på arbejde fordi du, ikke fordi du skal?
Hvis økonomisk frihed er noget, du ønsker i en ikke alt for fjern fremtid (og det sker ikke natten over), du er nødt til at gribe ind engang… som lige nu!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.