Begynd igen: Den enkle sandhed om at blive gældfri

Jeg mødte første gang Jeanna omkring 6 år siden da jeg deltog i et “CASH FLOW 101 begivenhed” i Bay Area (nordlige Californien). Hun overrasket mig, at lette “finansielle læring” for et rum fuld af mennesker, der kom til at lære “Hvordan at komme ud af den rotte Race”. Du kunne føle niveauet af finansielle efterretningsoplysninger stiger i rummet! Jeg nød interaktiv læringsoplevelsen så meget, at jeg blev en PENGESTRØMSOPGØRELSE begivenhed Facilitator mig det følgende år…
Jeg hyrede Jeanna som min “personlige & professionel coach” kort tid derefter. Hun lærte mig flere af de finansielle færdigheder begreber populariseret af Robert Kiyosaki gennem “Rich Dad” bøger. Endnu vigtigere, oplyste hun mig til de specifikke ændringer jeg havde brug for at gøre i mine egne tankemønstre, som i sidste ende har størst positiv indvirkning på min finansielle liv.
Hvad hun afslører her er enkel og sandt. Se om du kan “få det” og kan din finansielle fremtid forever forbedres ved, hvad du lærer fra hende.
Jesse Niesen, COO
STARTOVERTODAY.COM
PS – Være sikker på at komme på den næste gratis Tele-klasse!
“Start igen”
Af Jeanna Gabellini, ekstrem overflod Coach
Jeg træner mange mennesker, der har haft drømme om at leve en livsstil af komfort. De ønsker en dejlig hjem med penge i banken for sikkerhed og penge nok i deres lomme at ikke føle spændes. Men der er et problem. De er begyndt at tro, at de altid vil være kæmper som drømmen ikke har manifesteret. Endnu værre, har nogle folk gået baglæns i deres finanser i de seneste år på grund af en række omstændigheder.
Mit job er at fortælle dem sandheden. Nogle gange de modstå denne sandhed og har svært ved at tro mig. Det er simpelthen det: det er ligegyldigt, hvad din finansielle status/succes har været eller ikke været op til dette punkt. Du kan vende tingene rundt på ethvert tidspunkt. Ser ind i din fortid er kun godt for læring. Du kan se, hvad du troede og handlinger du tog, at arbejdet med succes for dig og derefter se på vaner du hele tiden handlet fra at ikke arbejde og gøre noget andet.
Jeg har været i en position, hvor jeg havde ingen bekymringer om penge og jeg har været i en situation, hvor jeg havde ingen idé om hvordan jeg skulle betale hus betaling, som skyldtes i 2 dage. Men hvad altid virker, uanset hvor du er i øjeblikket er at vide, hvor du skal hen. Jeg var meget klart i mit sind, at jeg ville finde en måde at betale alle mine regninger og jeg ville ikke dykke ned i min pensionskasse eller låne pengene. Jeg lavede disse grænser, fordi det er hvad følte godt for mig. Du skal oprette dine egne regler for at leve af.
Fordi jeg var forpligtet til at betale regningerne, jeg har altid fundet en vej. Nogle gange måde fandt mig. Det vigtige ting at huske er at få meget klar på hvad du vil, ikke hvad du ikke ønsker. Mange af mine nye klienter giver masser af tanke til alle de ting, de ikke ønsker. De tror og siger, “jeg ikke ønsker at gå ind i gæld. Jeg ønsker ikke at være slutningen på bill betalinger. Jeg ønsker ikke at miste mit hus. Jeg ønsker ikke at kæmpe for evigt.”
Gæt hvad mit første spørgsmål er? Hvad vil du? Lad os fokusere på hvad du ønsker i dit liv og så du kan begynde at sætte nogle nye positive mønstre i din både din tankegang og handlinger. Oprette en køreplan til dit mål og begynde at tro, du kan have den.
Jeg kan godt lide at begynde processen med at få klar på, hvad min store uhyrlige mål er. Du kan ikke være i stand til at drømme store højre væk hvis du har haft de seneste strabadser, så gå så stor som du kan. Næste, jeg spørger mig selv, hvad jeg vil i de næste seks måneder. Hvad er de seks mest vigtige ting for mig at være, have eller opnå? Hvad med i en måned? Og så i denne uge. Jeg altid skrive disse eller udskrive dem fra min computer og opstille flere steder ses dagligt. Du skal holde øje med det endelige resultat eller du vil forsumpe i de hindringer, der stirrer du i ansigtet.
Hvert øjeblik du har mulighed for at begynde din vej til rigdom eller bare hygge. Hvis du falder tilbage i gamle mønstre, hurtigt tilgive dig selv og begynde igen. Vigtigst, Husk at have det sjovt i dette spil. De fleste mennesker får meget alvorlige og stresset om penge. Dem, der ser det som et spil er mindre knyttet og faktisk tiltrække flere penge.
I overflod,
Jeanna
“Den ekstreme overflod træner”
“Livet er enten det største eventyr i verden, eller er det ikke. Du vælge…”- John Milton Fogg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.