9-11 og din checkkonto

Forestil dig en katastrofal begivenhed udløser regeringen til at ændre de regler, der dækker din checkkonto. Faktisk, du behøver at forestille sig det, fordi det skete i New York på 9-11.
Den efterfølgende stå til handel i de nærmeste dage efter 9-11 (omkring fire i alt) var nok af en katalysator for vores ellers sloth efterligne valgt Kongressens repræsentanter til at passere en handling, der vil sikre overførslen af kontrol mellem finansielle organer ville ikke igen blive forstyrret af katastrofe, skæbnens tilskikkelse eller stumme held.
Loven hedder The kontrollere 21 handle og trådte i kraft den 28 oktober 2004. Det skabte en ny omsætningspapiret kaldes stedfortræder check, således at når en kundechecken er deponeret, midlerne vil være tilgængelig i løbet af få timer. Dette er naturligvis et plus for partiet som skrevet.
Float tid, på én gang magisk gratis tur, er næsten forsvundet. Ikke i alle tilfælde men du kan satse din bundlinje, i de fleste. Dette er et minus, medmindre din bank ikke er bruger stedfortræder check omsætningspapiret.
Spørge din bankmand er din eneste måde at vide med sikkerhed. Selvfølgelig, hvis du har læst dine udtalelser, kan at svaret være lige foran dig. Men det kan ikke. Så, gentaget mig selv, Spørg din bankmand.
Hvis din bank bruger stedfortræder check, det elektronisk overførsel af midler straks mellem kontoen på som checken er trukket, og den konto, som det er deponeret. Nogle vil sige, der er intet mere end en simpel bankposteringen.
Jeg er enig i, men kickeren er den oprindelige papircheck aldrig skifter hænder. Hvis du ser en iboende problem, velkommen til klubben. Men, denne artikel handler ikke om iboende problemer eller ellers med elektronisk fax stedfortræder kontrol, er det om dig at vide om den nye procedure iværksættes af regeringen at forsikre handel fortsætter selv under de mest frygtelige begivenheder.
Du kan lære mere om Check 21 handling ved at besøge Federal Reserve på:
www.federalreserve.gov/paymentsystems/truncation/default.htm
Jeg ved ikke om dig, men jeg tror at blive advaret betyder er forearmed.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.